STUDIO & CURSUSSEN

LashLash is een specialist op het gebied van wimpers en wenkbrauwen. In mijn offerte vind je opleidingen voor beginnende wimperstylisten (wimperextensions cursus, One by One cursus) en uiteraard behandelingen zoals wimperextensions (one by one), henna brows, brow lift & gezicht wax. Ga naar 'Treatments' voor meer info over een specifieke behandeling. Naast prachtige look die ik bij jou stralende ogen en wenkbrauwen ga creëren ga je lekker ontspannen, genieten van je favoriete muziek en wellicht een dutje doen na een zware dag op het werk. De visie & missie van LashLash is namelijk comfort en relax van mijn cliënten. Je voelt je direct welkom & thuis. Ik ga ervoor zorgen dat je mijn salon met mooie, fluffy wimpers & perfecte wenkbrauwen verlaat. Ken je 'dat gevoel' om steeds weer in de spiegel te willen kijken? Dat bedoel ik dus ;).


ABOUT ME

Mijn naam is Ania. Een passionist, perfectionist, familiemens & iemand voor wie een dag zonder lach niet bestaat. Ik ben ervan overtuigd dat hard werk de sleutel tot succes is. Ik volg regelmatig trainingen bij de beste instituten om mijn competenties op het hoogste niveau te houden. Sinds 2019 heb ik in totaal aan 10 trainingen en 2 kampioenschappen deelgenomen. Door vele successen in de branche heb ik besloten om zelf cursussen te gaan geven. Als je dus een wimperextensions cursus (zoals cursus one by one) op een zeer hoog niveau wilt volgen en een goede wimperstyliste wilt worden boek een wimperextensions training bij LashLash!


KAMPIOENSCHAP WINNARES

In 2020 stond ik voor het eerst op het podium (tweede plaats Best of the Best Lash & Brow Championship Nederland) in de categorie Classic Lashes, master niveau. In 2021 is mijn werk weer door de professionele jury uit heel Europa op prijs gesteld, ik mocht namelijk weer op het podium staan, deze keer op de derde plaats in dezelfde categorie, wel een hoger niveau.