EYELASH EXTENSIONS

G E T  Y O U R S E L F  A  H Y P N O T I S I N G  L O O K.


ONE BY ONE EXTENSIONS

Mooie & volle wimpers maar toch je natural beauty behouden? Dan zijn de One by One wimperextensions zeker voor jou! Wat is One by One? Bij deze techniek wordt er namelijk maar 1 wimperextension op 1 natuurlijke wimper geplaatst. Vandaar de naam One by One. Deze methode is perfect voor dames die van frisse, natuurlijke & zeker niet overdrijven look houden. 

AFTERCARE

De hygiëne van de wimpers na de behandeling is heel belangrijk. Gebrek aan de juiste hygiëne kan veel gevolgen hebben. Helaas hebben nog steeds veel dames het idee dat niet reinigen van de wimperextensions ervoor gaat zorgen dat ze minder uitval zullen merken. Even voor je beeldvorming: dagelijks verliezen we 1-5 eigen wimpers dus ook de extensions. Het niet reinigen is dus geen optie! Zorg er voor dat je wimperextensions in goede & schone conditie blijven. Het beste product om je wimpers te wassen is een special hiervoor ontwikkeld eyelash shampoo. Deze is in mijn salon te verkrijgen.

Waarom wimperextensions?

Geen mascara meer nodig, volle maar toch natuurlijke look, perfect voor op de vakantie, nooit meer opmaken.

Prijs

Nieuwe set One by One €65

Duur

Gemiddeld 1.5 uur

Voorbereiding

Verschijn op de afspraak zonder oog make-up. Je dient geen andere wimperextensions te dragen. Heb je extensions van een andere salon? Laat het mij van tevoren weten. 

Aftercare

Elke dag met wimpershampoo wassen (verkrijgbaar in mijn studio), borstelen, vermijd de eerste 24 uur contact met water, sauna, zonnebank & zwembad.

Contra-indicaties

Alopecia, allergie voor wimperlijm, ooginfecties, beschadigde/ heel weinig of bijna geen wimpers, epilepsie, trichotillomanie, niet aan te raden bij hormonale ziektes

wimperextensions almelo