BECOME A LASH STYLIST

B E C O M E   A   M A S T E R.

CURSUS ONE BY ONE STYLIST- MASTER

One by One stylist master is de tweede & laatste stap in het LashLash® One by One opleidingstraject. Deze cursus is bedoeld voor stylisten die eerst One by One stylist beginner bij LashLash hebben gevolgd, maar niet alleen uiteraard. Ook als je een One by One training bij een andere studio hebt gevolgd en je wilt graag je skills naar een hoger niveau brengen ben je van harte welkom. 

Bij deze cursus is er een aantoonbare ervaring van minimum 3 maand verreist. Tijdens deze opleiding worden je fouten geëlimineerd en je skills geperfectioneerd. Ook wordt je techniek verbeterd. Je krijgt veel handige tips en constante aandacht van de trainster tijdens het werken op je model. Er is ook genoeg ruimte om je 'issues' te bespreken en die te elimineren. Ik ga daarom vóór de training een telefonisch gesprek met je inplannen om te bespreken waar je mee struggelt en waar je precies behoefte aan hebt. Dat alles wordt in de training meegenomen om je zoveel mogelijk te helpen. 

Je wordt na deze training veel zekerder in wat je doet en weer rijker aan een goede dosis theoretische kennis & praktische waardigheden. Het is de bedoeling dat het werk op je model dat je tijdens deze training laat zien echt beter & professioneler is dan je eerste 10 setjes. 

Een hoger niveau behalen

Dankzij deze opleiding verbeter je je skills als styliste. Je kan vanaf nu een nieuwe titel gaat dragen: One by One stylist master.

Een nieuwe certificaat

Na succesvol afronden van deze training ontvang je een nieuwe certificaat die jouw niveau bevestigt. 

Professionel

Een professionele & ervaren trainster; Anna stond 2x op het podium in een Lash Kampioenschap.

Support na de cursus 

Support na de training via de app voor al je vragen. Stuur regelmatig foto's van je werk voor een feedback.

Praktijkgericht

Deze cursus bevat de nodige theoriedosis maar is vooral gericht op praktijk, om je skills naar een hoger niveau te tillen.

Privé opleiding

Uitgebreide theorie- & praktijksessie tijdens de opleiding. Een goede dosis theorie en intensive praktijk op een pop en model.