BECOME A LASH STYLIST

G E T   T H E   B E G I N N E R   L E V E L.

CURSUS ONE BY ONE STYLIST- BEGINNER

Elke styliste zou haar wimperextensions-avontuur met One by One cursus moeten beginnen. Dankzij deze techniek leer je niet allen hoe je de extensions moet zetten maar ook hoe je dat nauwkeurig, netjes en precies doet. Voor mij als trainster is het ontzettend belangrijk dat je niet zomaar een styliste, maar een goede & vakkundige styliste wordt. Het One by One opleiding traject bij LashLash bestaat daarom uit 2 aparte trainingen. 

De eerste training- One by One stylist beginner is bedoeld voor iedereen die graag een wimperstyliste wil worden en nog geen ervaring in de wereld van wimperextensions heeft. Tijdens deze cursus behaal je de eerste level- beginner. Dit niveau laat je zelfstandig als wimperstyliste aan de slag gaan. Heb je goed geoefend en ben je klaar om je skills te perfectioneren? Dan kun je het volgende niveau behalen en je LashLash® One by One opleidingstraject afronden. Dit doe je door het volgen van One by One stylist master training te volgen. Hiervoor ontvang je uiteraard tweede certificaat.

De training One by One stylist beginner wordt gegeven door de eigenaresse Anna, een professionele styliste & trainster met veel ervaring in de branche. De training duurt ongeveer 8 uur. We beginnen met een intensieve, uitgebreide theoriesessie en gaan na een lekkere lunch over naar de praktijkgedeelte. Deze (zeker) succesvolle wimperextensions cursus eindigt met het leukste: de uitrekking van je allereerste lash certificaat. 


Professioneel

Een professionele & ervaren trainster; Anna stond 2x op het podium in een Lash Kampioenschap.

High Quality Starterspakket

Uitgebreide starterspakket met high quality products inbegrepen. Je kan dus direct aan de slag.

Privé opleiding

Je krijgt altijd een privé cursus; volledige & waardevolle begeleiding alleen op jouw behoeften gericht.

Support na de cursus

Support na de training via de app voor al je vragen. Stuur regelmatig foto's van je werk voor een feedback.

Erkend certificaat

Je wordt een gecertificeerde stylist. Met een certificaat kun je bewijzen dat je een professionele cursus hebt gevolgd.

Theorie- & praktijkgericht 

Uitgebreide theorie- & praktijksessie tijdens de opleiding. Een goede dosis theorie en intensive praktijk op een pop en model.